ODLIČNA LOKACIJA IN ZELO PRIJETEN AMBIENT
Nahajamo se na lepi lokaciji na podeželju, a smo blizu tako Ljubljane, kot Kranja in Škofje Loke. Gostilna je narejena iz toplih, naravnih materialov kot so les, opečni tlakovec,….in pri nas se dobro počutijo tako pohodniki, kot poslovneži v obleki in kravati. V lokalu je prostora za 60 oseb, nekaj miz imamo tudi na vrtu, v neposredni bližini pa je možno uporabiti tudi manjši piknik prostor.

KVALITETNA ŽIVILA
Pri nas Vam nudimo hrano iz kvalitetnih slovenskih živil – meso kupujemo v mesariji Štajnbirt iz Škofje loke, ribe v ribogojnici v Mošah pri Radovljici ali v Vrhpolju pri Kamniku, mesnine, ocvirke nam dobavlja kmetija Žunar iz Stare Oselice v Poljanski dolini, skuto kmetija Malenšek iz Žleb pri Medvodah, …..

KVALITETNA IN NARAVNO PRIPRAVLJENA HRANA
Hrano se trudimo pripraviti čim bolj naravno in “lahko”, zato v naši kuhinji tako rekoč ne moke in ne boste našli Začinke ali Vegete. Želja nam je, da bi bili naši krožniki okusni, ustrezno dekorirani, ne preveliki in ne premajhni.

IDEALEN PROSTOR ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE
Glede na ambient in lokacijo pa smo predvsem idealna lokacija za zaključene družbe, za različna praznovanja, obletnice in podobno. V pritličju je prostora za 40 oseb, v nadstropju imamo še do 20 sedišč. Ena od naših strank, ki je pri nas praznovala 50-letnico je rekla: “Saj to je tako domače in prijetno, kot bi praznovala doma……. “Smo prilagodljivi in lahko se dogovorimo za storitev v celoti, ali tudi samo za najem objekta.